Robert Jan Schinkel | copywriter/uitgever

“Ik was zo’n ‘schoenendoostype’ dat al zijn papieren bij elkaar veegt. Als creatief houd ik me dan ook liever bezig met de inhoudelijke kant van mijn vak; niet met de administratie. Denise Jansen van Heilema Belastingadviseurs leerde me Snelstart te gebruiken, een pakket waar zelfs ík mee uit de voeten kan. Met wat ik nu zelf overzichtelijk kan aanleveren verzorgt het kantoor vervolgens de jaarstukken en de belastingaangifte. Bovendien volstaat één telefoontje wanneer ik vragen heb.

Het is een prettig idee dat ik me daar geen zorgen meer om hoef te maken.”

Paul Houkes | lichaamsgericht therapeut

“Als kleine, startende ondernemer voel je soms wel eens bezwaard om wéér een domme vraag te moeten stellen over iets wat je eigenlijk al lang had moeten weten. Toen ik me vestigde als lichaamsgericht therapeut merkte ik al snel dat je niet bent opgeleid tot ondernemer. Om dat, naast je eigenlijke vak, ook nog te moeten zijn, dat valt niet mee.

Denise Jansen blijft geduldig, adviseert me waar nodig en doorziet haarfijn waar ik geld kan besparen als ze mijn belastingaangifte net iets handiger invult. Ik heb niet de illusie dat ik naast mijn vak als therapeut óók nog een volleerd ondernemer zal worden. Maar gelukkig heb ik juist daar de ondersteuning vanuit Papendrecht voor.”

Ton van der Laan | eRTee reklame

“Als ondernemer moet je overal maar verstand van hebben. Ontwerpen, in- en verkopen en dan ook nog eens van administratie en belastingen. Gelukkig hoef ik me over dat laatste geen zorgen te maken. De administratie wordt elk kwartaal door Petra ingevoerd, daardoor kan de afdracht van de B.T.W. altijd ruim op tijd gedaan worden. Ook de jaarrekening en jaarlijkse belastingaangifte gaan compleet de deur uit. Vragen van de belastingdienst heb ik hierover nooit gehad. Met Denise en haar medewerkers is altijd goed contact en als ik aan de late kant ben met het overdragen van mijn in- en verkoopfacturen, dan krijg ik een mailtje of telefoontje van hen, zodat alles toch nog op tijd in orde komt.”

Eric Luzac | ondernemer

“In het verleden heb ik het Luzac College opgezet en in een redelijk aantal jaren uitgebouwd tot de onderneming die het thans is.
Sinds een kleine tien jaar ben ik een meer dan tevreden klant van Heilema Belastingadviseurs.

Mijn kracht zit hem in het opzetten van ondernemingen. Mijn mindere kant is het gelijk op laten gaan van de administratieve, de fiscale en arbeidsrechtelijke kanten van een onderneming. Dit moet ik gewoon overlaten aan anderen. Ik heb ontdekt dat succes van een onderneming mede wordt bepaald door de administratieve ondersteuning.

In eerste instantie ben je als ondernemer bezig met het maken en het ontwikkelen van je onderneming, omzet maken en groeien. Daarbij heb je natuurlijk vooraf een goede begroting nodig. Samen met één van de medewerkers vzn Heilema Belastingadviseurs brainstormen en zo komt er een begroting tot stand. In het begin van een startende onderneming moet een begroting niet te star zijn en bijgesteld kunnen worden. Dat bijstellen wordt dan ook weer in overleg met Heilema Belastingadviseurs gedaan. Onderwijl komt de administratie ook op gang, die dan ook meteen goed is. Dat is erg prettig wanneer je een goed financieel inzicht hebt in je nieuwe onderneming.

Voor ondernemers is dit kantoor veelzijdig. Maar voor particulieren en DGA’s is het ook een aanrader: alles in één hand.

In het verleden heb ik diverse grote Accountants en Fiscalisten kantoren gehad. Het grootste verschil met Heilema zit hem in de facturering en zeker niet in de kwaliteit. Ik durf en kan eerlijk zeggen dat prijs / kwaliteit verhouding, op geen enkele wijze terug te vinden was bij deze grote kantoren. Laat ik het gewoon stellen voor mij is Heilema Belastingadviseurs een meer dan betrouwbaar en degelijk kantoor.

Een kennis van mij die voor zijn onderneming een middelgroot accountants en belastingadviseurs kantoor had betaalde ongeveer drie maal meer dan wat hij nu bij Heilema Belastingadviseurs betaalt. Zo praatten men hem constructies aan die achteraf nergens voor nodig bleken te zijn. In ieder geval is hij sinds een jaar of vijf ook een meer dan tevreden klant van Heilema Belastingadviseurs.”

Heeft u nog vragen? 

We zijn altijd bereid uw vragen te beantwoorden.
U kunt bellen of ons uw vraag stellen per e-mail.

T 078 6 15 97 37

E info@heilemafiscaal.nl