Wie zijn wij?

Heilema Belastingadviseurs is een administratie- en advieskantoor dat zich vooral richt op het midden- en kleinbedrijf. We zijn weliswaar kleinschalig, maar groot in de manier waarop we de belangen van onze klanten behartigen. De deskundigheid, klantgerichtheid en persoonlijke betrokkenheid zijn de eigenschappen waar onze klanten ons om waarderen.

Wij werken voor iedereen die wil kunnen rekenen op deskundige ondersteuning en gedegen advies. Een groot aantal eenmanszaken, maatschappen, vof’s en kleinere BV’s maakt gebruik van onze diensten.

Wij houden van korte lijnen, direct contact en duidelijke afspraken. U hoeft bij ons niet via de telefoniste en de secretaresse naar uw contactpersoon. U heeft altijd direct diegene aan de telefoon die weet wat er speelt. Met die toegankelijkheid weet u zeker dat we u optimaal van dienst kunnen zijn.
Sinds 1999 zijn we gevestigd in een bedrijfspand aan De Biezen in Papendrecht. Bijna direct gelegen aan de snelweg A15 zijn onze professionals en diensten dus makkelijk bereikbaar.

Heilema Belastingadviseurs levert al meer dan 25 jaar maatwerk in administratieve dienstverlening. Van die ruime ervaring profiteren onze klanten dagelijks.

Vanaf januari 2020 zijn wij onderdeel van de Oculus Groep en werken we nauw samen met onze collega’s bij Valk Administraties. We zijn ook naar het kantoor van Valk Administraties in Nieuw-Lekkerland verhuisd. 

 

Heeft u nog vragen? 

We zijn altijd bereid uw vragen te beantwoorden.
U kunt bellen of ons uw vraag stellen per e-mail.

T 078 6 15 97 37

E info@heilemafiscaal.nl